Д-р Станков ја има нашата целосна доверба , бидејќи се грижи за нас и здравјето на нашите заби повеќе од 15 години.

Посветени на вашето​ здравје

Искуство, експертиза, мултидисциплинарен пристап во поставување на дијагноза и максимална посветеност и кооперативност во поставувањето на план на терапија индивидуално за секој пациент.

Нашиот тим

Максимално мотивирани да работиме стоматологија по највисоки светски стандарди, почитувајќи ги протоколите на “EVIDENCE BASED DENTRISTRY”

д-р Игор Станков

Орална хирургија и имплантологија

Специјализира Орална Хирургија на Стоматолошкиот факултет во Скопје 2011 година. Мастер по Клиничка имплантологија и мекоткивен менаџмент обавува во Лос Анџелес на GiDe институтот од 2013 година.

д-р Елена Лазаровска

Специјалист по стоматолошка протетика

Специјалист по стоматолошка протетика чие работното искуство во текот на годините се одвива во неколку ординации и клиничкиот центар, со континуирана стручната надградба.

д-р Роберт Киевски

Специјализант по орална хирургија

Активно работи како стоматолог во приватна стоматолошка пракса од 2013 година, каде го имплементира своето искуство и знаење во бројни специјалистички дејности.

д-р Линда Шабани

Специјализант по пародонтологија

Дипломиран доктор по дентална медицина на Стоматолошкиот факултет во Скопје. Активно присустува на работилници и обуки за стоматологија и естетика. Говори и пишува албански и англиски јазик.

Емилија Ничевска

Специјалист забен техничар

Дипломиран специjалист забен техничар со високо образование стекнато во Бугарија. Од 2011 работи како стоматолошки асистент. Говори и пишува англиски и бугарски јазик.

Дијана Дуковска

Забен техничар

Своето долгогодишно искуство во областа на стоматологијата го започнува како стоматолошки асистент во 2008. Оттогаш постојано се надоградува и стекнува со нови знаења и искуства.

Play Video

Контакт

Адреса

ул. Алберт Ајнштајн 5/1, 1000 Скопје

Телефон

+389-2-311-0450

Email

dentalstankov1@gmail.com

Scroll to Top